RUČNA KOLICA – Servis, Rezervni dijelovi, Održavanje
Ured i servis: H - 1239 Budapest, Tompaház u. 2/a Direktor: Ferenc Bokor Mobil: 0036/70-392-6718
Telefon: 0036/1-285-8958 Fax: 0036/1-289-0002 E-mail: info@orgopa.hu Web: www.orgopa.hu
Magyar English Deutsche Roman Russian Hrvatski Poland Slovensky

O NAMA

 

Naša tvrtka se specijalizirala za popravku i održavanje ručnik kolica, dizalica i radnih mašina, ove usluge od 2001. godine pružamo našim klijentima, a prodajemo i rezervne dijelove po vrlo povoljnim cijenama.

Najprikladniji omjer između cijena i vrijednosti mi osiguravamo tako, što su naše usluge za 30-40 % jeftinije u odnosu na ostale servise u Mađarskoj. Pružamo kompletne usluge servisa za brendove kao što su LINDE, YALE, STILL i Jungheinrich. Ove marke određuju glavne trendove, stoga obavljamo kompletne popravke, redovito servisiranje, te kvartalno servisiranje. Za ovakve popravke i održavanja na raspolaganju nam stoje kvalitetni alati i rezervni dijelovi. To osigurava temelj naših kvalitetnih usluga.

Naše usluge

Naše usluge sadrže slijedeće radove: održavanje, popravke na licu mjesta, računalnu dijagnostiku i prodaju rezervnih dijelova.

Poslovi održavanja

Poslovi održavanja mogu biti obavezni servisi (nakon 500 pogonskih sati), ili kvartalni servisi. U svim slučajevima potrebne materijale za servis osigurava naša tvrtka za potrebe korisnika, a vodimo računa o odnošenju rabljenih materijala i rezervnih dijelova.

Popravke na licu mjesta

Neke poslove popravke vozila, na zahtjev naših klijenata - po mogućnosti - vršimo na licu mjesta, radimo precizno i brzo sa ciljem, da u moguće najkraćem roku, ova vozila ponovo osposobimo za rad.

Za popravku vozila unaprijed dajemo besplatnu ponudu, koja sadrži detaljan spisak dijelova za vozila sa cijenama, te planirano vrijeme obavljanja radova i očekivane troškove.

Na sve ugrađene rezervne dijelove potrebne za popravku vozila, dobavljene sa naše strane, dajemo 6 mjeseci garancije. Rok dobave potrebnih rezervnih dijelova su najviše tri mjeseca.

 

Računalna dijagnostika

Poslovi računalne dijagnostike omogućuju dijagnosticiranje kvara na elektronici, brisanje grešaka iz memorije, kodiranje ključeva, kalibriranje količine vožnje i broja podizanja, te preudešavanje brojila nakon obaveznog servisa.

Dobava rezervnih dijelova

Dobava rezervnih dijelova se vrši od naših inozemnih partnera, ali ih mi isporučujemo našim klijentima. Naša marža za rezervne dijelove iznosi svega 12%, plus troškovi logistike. To znači, da vam mi omogućujemo nabavku svih potrebnih rezervnih dijelova po najjeftinijim cijenama.

Zašto odabrati baš nas?

Korištenjem naših usluga, Vi osiguravate za vašu tvrtku najpovoljniji omjer između cijena i vrijednosti, i sve to brzo i precizno obavljenim poslom. Sve u vezi zahtjeva kvaliteta ponuda, pogledajte naše reference.


Kontaktirajte nas!

 

Zovite nas!

CRKLO, POKVARILO SE?
Zovite nas!
Zovite nas!
+36 1 285 8958
+36 70 392 6718
E-mail: info@orgopa.hu

HOME | O NAMA | KONTACT | NARUDZBA REZERVNIH DIJELOVA - UPIT ZA PONODU | SITEMAP
© 2017 Orgopa Trans All Rights Reserved